Vse za dom

4 nasveti za izbiro prave postelje

Izbira postelje
Avtor: Modra Hiška

Če vas vprašamo, na kaj je treba najbolj paziti pri nakupu postelje … ali bi nam znali podati dober odgovor? Po vsej verjetnosti bi potrebovali nekaj sekund za razmislek, potem pa bi verjetno izpostavili udobje, material in ne nazadnje proizvajalca.

Če smo vas ujeli pri izbiri postelje, je današnji prispevek kot nalašč za vas, saj vam bomo zaupali štiri najpomembnejše nasvete, na kaj pri izbiri postelje nikakor ne smete pozabiti.

1. Proizvajalec – ste že našli pravega zase?

Čeprav je pri nas veliko dobrih proizvajalcev pohištva, mogoče še ne veste, kateri bi bil za vas najprimernejši. Priporočamo vam, da najprej pobrskate po spletu, kjer boste naleteli tudi na odlično ponudbo podjetja Mega Pohištvo iz Pivke.

Tapicirana postelja Alpha

Tapicirana postelja Alpha – vrhunsko udobje in dovršen izgled.

Podjetje je znano po ponudbi vrhunskih postelj in tudi drugega pohištva za dom. V trgovini boste lahko izbirali med številnimi vrstami postelj in drugega spalnega pohištva, med pohištvom za dnevno sobo, predsobo, otroško sobo, pisarno, kuhinjo in kopalnico. Podjetje se ponaša tudi z odlično ponudbo vgradnih omar, ki jih lahko doma postavite v kateri koli prostor.

2. Lesena, oblazinjena, boxspring ali francoska?

Postelje, ki vam jih ponuja Mega Pohištvo, so različnih vrst. Izbirali boste lahko med trpežnimi in lepimi lesenimi, izjemno udobnimi oblazinjenimi, trendovskimi boxspring posteljami pa tudi med francoskimi, ki vam prav tako ponujajo veliko mero udobja.

Oblazinjena postelja Kira

Oblazinjena postelja Kira – s prostornim zabojem pod vzmetnico.

Vse postelje imajo skupni imenovalec, ki je za kupca zagotovo pomemben – ugodno ceno. Predlagamo vam, da si v spletni galeriji domačega ponudnika ogledate vse naštete tipe in se na podlagi opisov odločite, katera postelja je za vas najprimernejša, torej narejena po vašem okusu.

3. Ne posegajte po posteljah nizkega cenovnega razreda

Čeprav je Mega Pohištvo – domačo podjetje iz Pivke – znano po dostopnih cenah, so vsi izdelki izjemno kakovostni, saj ponudnik pohištva priznanih proizvajalcev prisega na odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Lesena postelja Medeja

Lesena postelja Medeja – eleganten dizajn v beli barvi.

Povsod na trgu pa ni tako. Morda vas bo zamikal nakup postelje kje drugje, kjer boste takšen kos pohištva lahko kupili po smešno nizki ceni. Priporočamo vam, da se tovrstnim ponudbam izognete že na daleč, saj bi vam lahko onemogočile kakovostno in mirno spanje. Vprašanje pa je tudi, koliko časa bi vam prepoceni ležišče sploh služilo.

4. Pazite pri izbiri vzmetnice in jo pravočasno zamenjajte

Vzmetnica je eden od najpomembnejših kosov ležišča, zato dobro razmislite, katera vrsta vzmetnice bo za vas prava. Čeprav se večina vrst vzmetnic ponaša z odličnimi lastnostmi, ni nujno, da je vsaka primerna tudi za vas. Pri izbiri naj vam pomagajo specializirani prodajalci, ki vam bodo povedali, da je izbira odvisna tudi od vaše telesne teže.

Obenem vas bo vsak izkušen prodajalec opomnil še na to, da je treba vzmetnico zamenjati na vsakih sedem let.

O nas

Modra Hiška